A fürdőszoba polcok harmóniája fontos

Egy kis italkereskedésben dolgozom Zala megyében.  Különböző kézműves söröket, illetve termelői, de prémium minőségű borokat lehet nálunk kapni. Nem túl nagy az egész üzlethelyiség, mégis rengeteg különböző terméket lehet kapni nálunk, így nehézkes volt megoldani a tárolás és a raktározás kérdését is. Már nyitás óta itt dolgozom így szerencsére volt némi beleszólásom az üzletberendezésébe is, mert valljuk be a férfiaknak nem mindig a legjobb a szép érzéke. Olyan az üzletbe nem illő, ízléstelen polcokat mutatott nekem a főnököm, amivel maga az egész bolt is borzalmasan nézett volna ki.

De a végeredmény fantasztikus lett, minden egyes külön üvegnek tökéletes helye lett a polcokon, az összes polc passzol egymáshoz stb.

Pont miután megláttam a végeredményt jutott eszembe, hogy lehet a fürdőszobámmal is ez a baj. Végülis vannak polcok és szekrények is, tehát mindennek meg van a helye, de valahogy semmi nem passzol semmihez, se a formák se a színek, se semmi. Ezért elhatároztam, hogy otthon is rendbe hozom a dolgokat, ha már az üzletben ilyen jól sikerült végig. Ezért megpróbáltam megkeresni a tökéletes fürdőszobai tárolási eszközöket. Ezen az oldalon több tippet is kaptam fürdőszoba polc ötletek témában.

Az egyik, ami magamtól biztosan nem jutott volna eszembe, az az elektromos, melegítős törülközőszárító volt. Előtte egy nagyon régi alig 40 centis kis tárolón sorakoztak a törülközők összevissza. Az a tároló, már biztosan volt vagy ezeréves. Egy törülköző szárító segítségével eltűntettem a kis szekrényt is, illetve a ronda akasztókat a fürdőszoba ajtó hátulján. A legjobb tulajdonsága pedig, hogy télen sincsen szükség a külön hűsugárzóra, mert a szárító nagyon hamar felmelegíti a kis helyiséget is.

További ötletek, amiket megfogadtam az oldalról (8. pontban egyébként, megéri elolvasni), a „rejtett” tárolási ötletek voltak. Eddig nekem csak polcokon voltak a holmik, lehet ezért is tűnt ennyire szétszórtnak az egész. De itt ötletet kaptam a mosdófölé helyezhető szekrényekre is.  Találtam egy tökéletes kiszekrényt, amiben van jó pár polc is, van tükör és még világítás is, belefér az összes kozmetikai termék és tisztítószer is. Nagyon más hangulata lett a polcok lecserélésével a fürdőszobának, pont úgy, mint a munkahelyemen is. Sosem gondoltam volna, hogy a munkahelyemen fogok ihletet kapni arra, hogy mitől lehetne sokkal esztétikusabb a fürdőm.

Hasznos tippek voltak még az oldalon, amik tökéletesek lehetnek azoknak, akik éppen új lakás, ház vásárlás, vagy csak egy fürdőszoba felújítás előtt állnak. Találhatunk tippeket a tökéletes színek, csempék kiválasztására. Egyszer, remélhetőleg a közeljövőben ha nekem is lesz lehetőségem egy komplett felújításra, és akkor minden tanácsot megfogadhatok az oldalról a tökéletes eredmény eléréséért.