Eljött a saját vállalkozásom ideje

Már 15 éve vagyok jelen az ital kereskedelem piacán, így minden szerénység nélkül mondhatom, hogy már ismerem ezt a közeget kívül-belül. Alkalmazottként sikerült elérnem a legmagasabb pozíciót, amit csak lehet. Ez kőkemény munkába és tanulásba került nekem, de teljesen megérte.

Mostanra azonban rájöttem, hogy ha ennél is többet szeretnék elérni, akkor bizony el kell kezdenem a saját vállalkozásomnak a kiépítését. Minden adott hozzá, hogy ez sikerüljön. Meg vannak az itthoni és a nemzetközi kapcsolataim is ahhoz, hogy kiépítsek egy kiváló vevőbázist, de a legjobb beszállítókkal is kiváló kapcsolatot ápolok.

Egy kis apró problémám van csak: a cégekkel kapcsolatos hivatalos ügyek terén abszolút sebezhetőnek érzem magam. Fogalmam sincs arról, hogy milyen hivatalos papírok szükségesek, és hogy egyáltalán minek kell megfelelni egy cégalapításhoz.

Itt jött képbe a topcegalapitas.eu weboldalán elérhető szolgáltató, akik pontosan az olyan igényeket szolgálják ki, mint amilyen nekem is van.

Én egy betéti társaság alapításában voltam érdekelt, ezért engem a cégalapítás bt szolgáltatásuk érdekelt elsősorban, de más cégformák esetében is komoly segítséget tudnak nyújtani.

Tudtam, hogy majd kelleni fog egy ügyvéd is, de elsőnek inkább velük vettem fel a kapcsolatot. Gondoltam majd később rá ér ügyvédet szereznem. Itt ért az első meglepetés. Mondták nekem a telefonban, hogy semmi szükség nem lesz arra, hogy egy ügyvéd után kutakodjak, mert ők majd a rendelkezésemre bocsátanak egyet. Ez azonban még nem minden! Nekem ez semmilyen plusz költségbe nem fog kerülni, ha ezt székhelyszolgáltatással együtt kérem!

Eddig azt hittem, hogy egy cégnek a megalapítása csak sok idegeskedéssel és pénzzel lehetséges, de mióta ennek a szolgáltatónak vagyok a partnere, rájöttem, hogy ezt teljesen tévesen gondoltam.

Úgy képzeltem el az elején, hogy csak a bt cégalapítást fogom igényelni, és majd a székhelyet valahogy megoldom én. Azonban, ahogy egyre többet olvastam a székhelyszolgáltatásuk előnyeiről, később meggondoltam magam. Ha ők adják a vállalkozásomnak a székhelyét, azzal olyan előnyökhöz fogok hozzá jutni, amiknek köszönhetően a cégem sokkal erősebb pozícióból indulhat majd. A székhelyszolgáltatásuk révén jelentős teher fog lekerülni a vállamról. Például a különböző céges hatóságokkal biztosan kevesebbet kell majd foglalkoznom, ami egy hatalmas megkönnyebbülés. A beérkező levelek tárolásáról és továbbküldéséről is gondoskodni fognak a számunkra.

Akik cégalapítás előtt állnak, azoknak teljes meggyőződéssel ajánlom őket. Aki egy kicsit még bizonytalan, az nyugodtan használja a fenti linket, és tájékozódjon róluk. Már önmagában a weboldaluk is nagyon hasznos lehet a vállalkozók számára, mert itt rengeteg tippet és tanácsot adnak a különböző cikkek formájában.

Kifejezetten ajánlom őket a fiatalabb vállalkozók számára, akiknek még nincs annyi tapasztalatuk ezen a területen. Biztos vagyok benne, hogy ők könnyedén jelenthetik a különbséget a siker és a kudarc között az ilyen vállalkozó számára.