Férjem az italnagyker-, én a cipőwebáruház kínálatát böngésztem

Gyerekeink születésnapja szeptember hónapban, néhány hét eltéréssel van. Ezért, a nagy családi összeröffenést általában a két dátum között, valahol félúton szoktuk megszervezni. Legutóbb, amikor kisfiam, a nyolcadik, lányom pedig a harmadik életévét készült betölteni, elhatároztunk, hogy egy kertben főzéssel ünnepeljük meg a jeles alkalmakat. Általában ilyenkor a menüt én tervezem és a dekorációt gondolom át, férjem pedig az italrendelést és a tortákat szokta intézni. Van egy bevált italnagyker, ahonnan azért szeretünk vásárolni, mert nagy tételben nagyon kedvező áron van a sör, az üdítő vagy a gyümölcslé is akár.

Ilyenkor én általában a sportosabb öltözéket szoktam választani, hiszen egész nap a konyhában sürgök-forgok és megpróbálok gondoskodni róla, hogy mindenki a lehető legjobban érezze magát. Farmerre gondoltam és egy csinosabb felsőre azokat ki is választottam, de valahogy nem találtam alkalmasnak tűnő cipőt a meglévőek között.  Ezért körülnéztem a cipőmarket.hu-n, a cipőwebshopban, ahonnan általában az egész család számára szoktam beszerezni a lábbeliket.

Nem volt konkrét elképzelésem, de azt tudtam, hogy inkább valami sportosan elegánsnak mondott cipőt szeretnék. Ahogy a weboldal kínálatát lapozgattam, a legszembetűnőbb egy rieker női cipő volt, amit rögtön el tudtam képzelni a farmer-felső szettemhez. A cipő azonnal megtetszett, a termékleírást olvasva pedig megtudtam, hogy szerencsére van a méretemben is. Egy vastag fehér talpú cipőről volt szó virágos felsőrésszel, tornacipő fazonnal. Már a kép alapján is nagyon kényelmesnek látszott. Annak is kifejezetten örültem, hogy kedvező áron juthattam hozzá.

A Rieker egyébként egy német márka, melynek története még az 1800-as évekre nyúlik vissza. Termékei azért különlegesek, mert rugalmasak, könnyűek és nagyon kényelmes viseletet biztosítanak. A Rieker által gyártott lábbelik egyediek, folyamatosan követik a cipőgyártás fejlődő technológiáit és természetesen a divatot.

Mondjuk, ha valamit már megszoktam a cipomarket.hu-n az nem más, mint a kedvező árak, a széles választék és a gördülékenyen lebonyolítható vásárlás. Én már régen visszatérő vásárlójuk vagyok, mindig nagyon elégedett voltam az itteni termékek minőségével, árával és a kiszolgálással is.   

Találhatunk itt cipőket, bakancsokat, szandálokat, sneakereket, csizmákat nemcsak nők, hanem férfiak és gyerekek számára is. A menüben a típusok mellett helyet kaptak a népszerű márkák is. Nemcsak cipőket, hanem öveket és pénztárcákat, valamint egyéb ruházati termékeket is felsorakoztat a bőséges kínálat. Az árak kedvezőek, mindig vannak akciók is, nem is akármilyen, időnként 60-70%-os mértékben is. Én mindig az akciós termékeknél kezdem a nézelődést, főleg a gyerekeknek fogtam már ki potom pénzért minőségi és tartós cipőket.

Úgy gondoltam, ha már itt vagyok és úgyis dupla születésnap következik, szétnézek a gyerekeknek hátha még meg tudjuk spékelni a már meglévő születésnapi ajándékokat egy-egy pulóverre mondjuk. a kislányomnak ki is választottam egy Dorko márkájú halványrózsaszín kapucnis pulóvert, a kisfiam pedig szintén Dorko márkájú vagány tornacipőt kapott. De ha már itt voltam, gondoltam a férjem se maradjon meglepetés nélkül. Ezért neki választottam egy sötétbarna Heavy Tools övet, mert a múltkor panaszkodott, hogy a régi tönkremenőben van már.

A megrendelést pár adat megadásával és pár kattintással el is küldtem. A csomagot otthoni címünkre kértem GLS futárral, és úgy terveztem utánvéttel fizetem majd ki. Pár napon belül meg is érkezett a rendelés. Kíváncsian nyitottam, ki és próbáltam fel az új rieker női cipőmet, ami szerencsére tökéletesen passzolt és nagyon-de nagyon kényelmes viseletnek bizonyult.