Jó ha az embernek van egy italkereskedő barátja

Én nem értek a minőségi italokhoz, ezért így mindig van, aki tippeket adjon, hogy mikor mi illik, milyen eseményre mi való, amivel koccintani lehet…

Mert ő nívós dolgokban utazik főleg. Persze, kaptam is már tőle ajándékba emlékezetes dolgokat, palackozott nedűket, amiket nem iszik bárki bármikor, mert drága is, és kevés helyen is szereznek be olyat, de ő, István az a barátom, akire mindig számíthatok, ha bizonytalan vagyok valamilyen területen – szóval nem csak a minőségi italozás köt minket össze.

Tőle tudtam meg, hogy mi az ipa mentes székhelyszolgáltatás. Mi a lényege, miért és kinek különösen jó dolog ilyet igénybe venni, és hol lehetséges ilyesmi…

A szekhelyszolgaltatas24.hu nevű oldal az egyik bástyája ennek. Nem kizárólag az ipa mentes székhelyszolgáltatásnak, de amiatt talán a legnépszerűbbek – mint megtudtam.

Itt a közelben, Pest megyében is akad olyan település (egy biztosan: Újlengyel), amelyik nem szed iparűzési adót, mert erre alapoz egy koncepciót arra vonatkozóan, hogy miért lesz neki előnyös, hogy ilyen szolgáltató cégek hozzájuk települnek. És ez utóbbiak engedélyezik, hogy más cégek pedig az ő ingatlanukba jelentkezzenek be. Ez nem csak, hogy törvényes, de sokkal több annál, mint aminek látszik. Ezen a telephelyen nem csak egy cégtáblát kapunk, hogy “elviekben” ott székelünk, hanem komoly adminisztrációt tartanak fenn a helyszínen, hogy eljárjanak a nevünkben átmenetileg. Mondjuk ha kiérkezik egy hatóság, vagy csak ha át kell venni a leveleinket. Szóval, ezt az “elviekben” történő jelenlétet felejtsük el. Gyakorlatilag is reguláris módon jelentkezünk be oda, arra a helyre, amely hely alkalmas lesz a postánk kezelésére és egyebekre. Az előbb elgépeltem véletlenül a “postát” és “portát” írtam helyette, de majdnem ez is kifejezi a lényegét: ők lesznek a mi portaszolgálatunk, ahová megérkezhetnek küldeményeik, ahol le lehet adni bármit, amit nekünk címeztek, és azt mi tőlük majd megkapjuk. Jogszerűen eljárnak, ha minket hivatalos ügyben keresne bárki, mondjuk valamilyen ellenőrzést kapunk.

A kisebb befizetéssel nagyobb spórolás elve mentén tehát még hasznos szolgáltatásokhoz is jutunk a szekhelyszolgaltatas24.hu által. Ez egy igazi adóoptimalizáló, professzionális lehetőség, amivel nagy nevű cégek is élnek. Havonta egyszer díjmentesen biztosítanak nekünk tárgyalót, tehát a fizikai jelenlét is megvalósulhat, ha mondjuk említett dolgunk akadna, akár egy hatósággal.

A pénzügyileg stabil ipa mentes székhelyszolgáltatás (is) az egyik specialitása a cégnek, amiről beszélünk, és akiknek vannak ügyvédi kapcsolataik, amik jól jöhetnek bármikor (ha cégünk bajba kerül működése során), és jó pár éves cégtörténettel rendelkeznek, magyarán prosperálnak, no és látszik, hogy a koncepciójuk működik! Sokan élnek tehát a lehetőséggel, éljetek bátran ti is, ha érdekel: szekhelyszolgaltatas24.hu.

Így aztán, lesz mire koccintani minden adóév végén, mert bármilyen cég, vagy vállalkozás ügyei ilyen szempontból jó kezekben lesznek. Ahhoz pedig, hogy legyen is mivel koccintani, és meg tudjátok adni a módját, szintén forduljatok profihoz, ne kóklerhez. Ez talán a legnagyobb tanulság: mindig sokat látott ember, vagy cég szolgáltatásait válasszátok, és ennek érdekében nézzetek is utána a “renoménak”.

ipa mentes székhelyszolgáltatás