Hazaérve tapasztaltam, hogy fűtésszerelőre van szükség

Biztosan veled is előfordult már, hogy otthon nem egészen az fogadott, mint amire számítottál. Lehet ez merő apróság is, vagy éppen kész katasztrófa. A lényeg, hogy mennyire sokkoló. Velem is hasonló történt, éppen a barátnőmet vártam át vacsorára. Munka után megvettem mindent, ami a kajához volt szükséges, és még egy italboltba is betértem egy üveg finom borért. Csak amikor benyitottam a lakásba, akkor jött a hideg zuhany – szó szerint. Ugyanis amíg elvoltam, kikapcsolt a fűtés, és volt vagy 12 fok odabent. Futottam a fürdőszobába, hogy ránézzek a kazánra, ám az kifogástalanul működött, mintha mi se történt volna. Mi több, folyamatosan ment, mert a termosztát hideget érzékelt, ám a radiátorok mégis hidegek voltak. Na, gondoltam, ennek a fele se tréfa, és gyorsan keresni kezdtem a megoldást. Így bukkantam rá a https://vizgazfutesszerelo24.hu/futesszereles oldalára is, és meg kell mondanom, valószínűleg meg is tartom őket, mert végül ők mentettek meg.

Mindenek előtt hívtam a kedvesemet, hogy fújjuk le a dolgot, mert itt meg lehet fagyni. Szomorúan bár, de tudomásul vette és sok szerencsét kívánt. Szükségem is volt rá, hiszen estefelé már nemigen láttam esélyt arra, hogy találjak fűtésszerelőt. Ám mégis adtam a dolognak egy esélyt, és de jól tettem! Kihozta a Google a https://vizgazfutesszerelo24.hu/futesszereles oldalát is, aminek a címében a 24 azt feltételezte, hogy éjjel-nappal hívhatóak. Mint kiderült, jól sejtettem, tényleg folyamatosan elérhető a telefonszámuk, és nem csak Budapesten, de egész Pest megyében állnak a hozzájuk fordulók rendelkezésére. Sőt, vészhelyzet esetén akár 1-2 órán belül is a helyszínen tudnak lenni, szóval igazi aranyrögöt találtam a személyükben! Nem is akartam tovább húzni a dolgot, pár perc elteltével már tárcsáztam is őket.

https://vizgazfutesszerelo24.hu/futesszereles

Elmondtam a telefon másik végén jelentkező kollégának, hogy mit tapasztaltam: reggel még semmi gond nem volt, de mire hazajöttem, nagyon hideg lett. A kazán működik, viszont a radiátorok hidegek. Rögtön mondta is, hogy igen, ez klasszikus eset, ilyenkor fűtésszerelőre van szükség mihamarabb. Ebben teljesen egyetértettünk. Mondtam, hogy ha lehet, akkor élnék a vészhelyzeti sürgősséggel, mert január van, és itt vagyok fűtés nélkül. Mondták, hogy semmi gond, megértik, amint tudnak, küldenek valakit. Ennek nagyon örültem, mert bár tudtam, hogy hosszú éjszaka elébe nézek, legalább van esély arra, hogy meg legyen javítva a fűtésem. Legalább is, ha hihettem a https://vizgazfutesszerelo24.hu/futesszereles oldalon olvasottaknak, akkor mindenképpen. Pár óra elteltével valóban hívtak is, hogy itt vannak a szakemberek, engedjem be őket. Végtelenül boldog voltam, mert már nagyon kezdtem fázni. De megérkezett a felmentő sereg!

Kiderült, hogy az egyik csatlakozás mondta fel a szolgálatot, valószínűleg nem megfelelően lett annak idején megcsinálva. Ez akadályozta meg a vizet abban, hogy a radiátorokba jusson, és kellemes melegen tartsa a lakásomat. Szerencsére a szakik olyan gyorsasággal és hatékonysággal dolgoztak, mint azt a https://vizgazfutesszerelo24.hu/futesszereles oldalon olvasottak alapján feltételeztem. Gyorsan víztelenítettek, kicserélték a csatlakozást, és mire kettőt pisloghattam volna, már ismét működött a fűtésem. Mit mondjak, minden forintot megért az akció, amit kifizettem rá. Más fűtésszerelőnél talán heteket kellett volna a hideg lakásban kuksolnom, mire méltóztatott volna kijönni, így viszont még aznap este minden szerencsésem befejeződött. Ezért is mondtam, hogy a jövőre tekintettel biztosan meg fogom tartani a vizgazfutesszerelo24.hu elérhetőségét, hiszen hasonló eset bármikor megeshet. És nem csak ebben tudnak segíteni, hanem bármiben, ami vízzel vagy gázzal kapcsolatos! Így már nyugodtan felhívhattam a barátnőmet, hogy minden megoldódott, és ha nincs programja, akkor holnap este pótolhatnánk azt, ami elmaradt.