Iszogatás közben lehet a legjobbakat dumálni

Múltkor, a srácokkal összejöttünk iszogatni. Mindig jókat dumálunk ilyenkor, megvitatjuk az élet nagy dolgait. Ma arról beszélgettünk, hogy jó ötlet-e elektromos padlófűtést fürdőszobába tenni.

Mert valljuk be, tök jó ötlet a padlófűtés a fürdőszobába. Hogy fürdés után ne a hideg kőre lépjen az ember, hanem a meleg padlóra. De ezen kívül az elektromos padlófűtés sokkal gazdaságosabb is mint a többi fűtési rendszer. Egyrészt a beszerelés gyors és egyszerű. Csak lefektetik a fűtőszőnyeget a burkolat alá. És kb. mindenféle burkoló anyag megállja a helyét.

Az üzemeltetése is olcsóbb. Habár az él a köztudatban, hogy az elektromos fűtés milyen drága, mégis, van amikor jobban megéri. Ezzel a padlófűtés rendszerrel még spórolhatunk is, mert akkor is kellemes hőérzetünk lesz, ha lejjebb tekerjük a termosztátot. Továbbá nem kell karbantartásra vagy ellenőrzésre sem költeni, ugyanis a fűtőszőnyegek nagyon strapabíróak.

A padlófűtés úgy nevezett sugárzó hővel működik, ami azt takarja, hogy nem a levegőt melegíti fel, mint a hagyományos konvekciós rendszerek, hanem közvetlenül adja át a hőt a teremben lévő tárgyaknak. Ez magyarázza azt is, hogy miért lehet meleg az egész szobában, amikor a meleg levegő felfele száll. És éppen ezért nem kavarja fel a port sem.

Megegyeztünk tehát, hogy az elektromos padlófűtés fürdőszobába tökéletes választás. Ez is egy jó kis iszogatós este volt!