Felújítás az ital nagykereskedésben

Bartáink egy ital nagykereskedést üzemeltetnek, ahonnan csak online lehet rendeléseket leadni. Nagyon nagy forgalommal dolgoznak, mert igen kedvező árakon ajánlják a termékeiket. Mivel nagy tételben veszik ők is, forgalmazásik tárolni kell a nagy tételeket. Nagyon gyors egyébként az áruforgalmuk, de mégis egy- két napot tárolniuk kell az üvegeket. Nem volt más választásuk, minthogy az egyre növő kereslet mellé, nagyon raktárhelyiséget béreljenek, mely teljesen üres volt, ezért saját költségen raklaptárolókat vettek egy remek cégtől. A céget az interneten találták meg, ahol rögvest kedvező benyomásul támadt, már a honlapjuk miatt is, mivel nagyon áttekinthető, konkrét és lényegre törő információkat tartalmaz. Ezen ismérvek alapján kezdett barátom kutatni, hogy vajon melyik cég által forgalmazott polcrendszer lehet a számukra legmegfelelőbb. Ebben a cég nagyon vásárlóbarát módon az érdeklődőik segítségére van, mégpedig olyan formában, hogy a termékeket részletes termékleírással és képekkel szemléltetik, a könnyebb és gyorsabb döntés meghozatala érdekében. Barátom is így döntött, minden információ tudatában a raklaptároló mellett. Mivel ő is így tárolja az italokat, raklapokon természetesen jól becsomagolva, hogy ne törjenek el.

Raklaptároló egy remek megoldás mivel egy olyan rendszer kapcsolódik ehhez a polcrendszerhez, ami a gravitáció ismérveivel rendelkezik és kis görgők segítéségével tudja a raklapokat -melyek árukkal vannak megrakva- mozgatni. Ez egy nagyon újfajta megoldás a tárolásra és az anyagmozgatásra is, mely nagyon vonzotta a barátomat, hogyha már vételez polcrendszert, akkor az a lehető legmodernebb és legpraktikusabb legyen. Amit így már utólag tudunk is, hogy a lehető legjobb választás és döntést hozta meg. A cég nagyon korrekt módon egy felmérő szakembert küldött, az érdeklődés leadását követően, mely szakember egyeztetett időpontban megérkezett pontosan a raktárhoz, és el is kezdte a munkát. Azt mondta a barátomnak, hogy nagyon jó, a cég profiljához illő polcrendszert választott.

Raklaptároló mindenképpen illik a cég profiljához, és ha nem illene, akkor neki az is a munkakörébe tartozik, hogy ajánljon egy másik polcrendszert, ha úgy látja jónak, kifizetődőnek, de ebben az esetben erről szó sincs, minden remekül fog funkcionálni. Amint visszaért az irodába, a mérések alapján összeállította az árlistát és egy tervrajzot, hogy hogyan is lenne a legjobb a helykihasználás a raktárhelyiségben. Mivel nagyon kedvező volt az árajánlat a barátom már meg is rendelte, nem gondolkodott. És milyen jól tette, a szállítás, és a beszerelés, összeszerelés is a cég magára vállalta, így a barátomnak nem kellett pluszban időt és energiát arra fordítania, hogy addigra egy megfelelő kvalitásokkal bíró összeszerelő csapatot felkutatnia, mivel mindent elvégeztek. Ez egy nem csak vásárlóbarát szolgáltatás már a cégtől, de ők úgy vallják, hogy így tudnak teljesen felelősséget vállalni, hogy az általuk forgalmazott remek minőségű polcrendszer úgy lett összeszerelve ahogyan kell, és az a vásárlók kényelmét szolgálják.
Valamint így tudnak teljes garanciát vállalni, hogyha minden mozzanatot ők készítenek el. A barátom az összeszerelő szakemberekkel is a végtelenségig elégedett volt, mivel szakszerűen és gyorsan tudtak dolgozni. Ez a cég a pontosság és a minőség mintapéldája, barátom nagyon elégedett velük, azóta is mindenkinek nyugodt szívvel ajánlja őket. Ami pedig a polcrendszert illeti, nagyon nagy hasznát veszik és remekül üzemel azóta is. Az alkalmazottak nagy örömére, könnyebb és gyorsabb lett a munkavégzésük általa.