Gyakran szervizeltetünk, pedig különféle autóink vannak, mi a megoldás?

El tudom képzelni, hogy más is került már ilyen helyzetbe, mint mi, az italkereskedésünk beindulása óta. Nekik szeretném bemutatni a metaautoszerviz.hu, weben is időpontfoglalási lehetőséget nyújtó, mindig gyorsan dolgozó szervizt – elsősorban Budapest környékieknek. A szervizt, amit akár csak rendszeres gumicseréhez is mindenkinek ajánlok… (Kívánom, más gondotok ne is legyen a kocsival, bár rájuk többet is rábíznék, bármikor)

Szállításhoz van, hogy elég egy személyautó is nekünk – amikor például drágább, kisebb mennyiségben beszerzett alkoholos italokért megyünk. De a kereskedésünkben foglalkozunk konzumitalokkal továbbá, amiket nagy mennyiségben adunk el (előtte szállítmányozunk), de ezek mégsem olyan italok, amik a hipermarketek polcain is kint lennének akár – messziről is hozzuk őket egyébként.

Amikor a “kuplung cseréje ár” vonalon elindulva keresgettem autószervizt a közelben, a metaautoszerviz.hu lett az első igazán tetsző találat. Amit a kattintás után ti is elérhettek, és nézzetek is szét náluk. Nem kell sokat kutakodni, minden egyes szerelési munka után várható díjazás, táblázatosan ki van téve náluk az egyik menüpont alá gondosan rendezve. Nekünk sokszor kell az autóinkon valamit cserélni… De miért ezt adta ki a kereső a “kuplung cseréje ár” keresőszavakra – mármint azok közül, amik egyáltalán szóba jöhettek nálam? Mert ők használják az internetet is, hasznosan és okosan! Biztos vagyok benne – bár nem értek hozzá -, hogy a keresők szeretik az ilyen tartalmas oldalakat, amik adnak is valamit az oda látogatóknak, és ezért gyakran is kattintják őket. Én is olyan szervizt kerestem anno, ami lecsekkolható alaposan a kereskedésünk irodájából is, mert nincs időnk máskor is jönni-menni ilyen ügyben. Egyszer megyünk, amikor tényleg tudják fogadni az autót, és egyszer, amikor elhozzuk. De már előtte is akartam látni, milyen helyen dolgoznak…

Ők nem csak tudatják, a netes oldalukon, hogy a világon vannak, de aki Pesten tájékozódik, náluk mindent előre megtud, ami annak az eldöntéséhez kell, oda érdemes-e vinni az adott kocsit. És miért ez lett tehát a végső befutó is, ahová már többedjére megyünk, nem csak az előzetes bizalom volt igazolt? Mert nem csak, hogy mindenféle márkájú autót szerelnek, ha az szerelésre szorul, hanem a személyautókon túl a mi, fuvarozásra szánt járműveinkkel is bármikor tudnak foglalkozni, pedig ez már ugye más jármű-kategória, mint a megszokott.

Nem kell nekünk (olykor nem is szabad) az autót sajátkezűleg állítgatnunk, ők a kuplungról is leírják például, milyen jelenségek tanúskodnak róla, ha pont az romolhatott el, és mikor nem halasztható a következő forgalomba való kimenés előtt a reparálás. Ilyenkor kikereshetjük ugye az említett táblázatból, hogy milyen áron végeznek el a területen belül bármilyen javítást, és máris tudunk kalkulálni a költségvetésünk szempontjából. Ha összerakunk egy menetrendet magunknak, hogy mikor visszük javíttatni, és melyik kocsit, náluk mindig tudunk időpontot is találni. Tehát nem borul fel, amit általában elterveztünk. Még ott az oldalon, számos lehetőség áll rendelkezésre, hogy fel is vegyünk velük a kapcsolatot. (Én telefonálni szeretek, de van netes foglalás is)

Az összes többi területére is igaz az autónak, hogy ők pontokba szedve levezetik, hogy milyen menet-tulajdonságbeli változásból, vagy ilyesmiből következtethetünk rá, hogy azzal a konkrét dologgal van baj, a motorháztető alatt. Olykor azt is leírják, mi tévők legyünk, ameddig eljutunk a szervizbe. Nagyon sokat dobott a munkánk szervezhetőségén, hogy ilyen pontos, korrekt partnerünk van. És azzal sincs gond, hogy mi ugyebár egy cég vagyunk, ezért mindenféle pontos papírozás nekünk elengedhetetlen. A biztosító és egyebek miatt. Náluk ezzel is minden stimmel! Akár magánszemélyeknek, akár jogiaknak ajánlom tehát őket meleg szívvel!