Új biztosítás kötésében segédkezett nekünk a pannonsafe

Mindenki ért valamihez, mindenki szeretne olyan munkát, amiben valóban jól tud teljesíteni. Ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a munkahelyünkön, arra van szükség, hogy olyasmit csináljunk, amit szeretünk, olyan környezetben, amit szeretünk.

Egy jó munkahelyhez hozzátartozik az is, hogy ne csak maga a hely, hanem az eszközök is megfelelőek legyenek a munkavégzésre.

Hiába tervezünk be kötelező karbantartásokat, szervízeléseket, nem mindig abból adódik a hátrányunk, hogyha valami elromlik. Egy teljesen jól működő, de korszerű gépezet is okozhat hosszabb távon károkat. Mindig törekednünk kell arra, hogy a gépeket addig használjuk, amíg valóban hozzáadnak azok a munkánkhoz, és mikor már elavultnak számítanak, vagy kezdenek tönkre menni és gazdaságtalanná válni, cseréljük le őket.

Nálunk a boltban nem sok olyan gépezet van, amit kifejezetten érintene ez a dolog. Egyszerű berendezési tárgyaink vannak, polcok, hűtők, pénztárgépek. Ezekkel nincsenek nagyobb működésbeli gondok, viszonylag kicsi az esélye annak is, hogy elromlanak. Természetesen a technika ördöge sosem alszik, előfordulhatnak olyan esetek, mikor mégis egy S.O.S cserére van szükség.

Annak érdekében, hogy minden a lehető leggördülékenyebben működjön, természetesen szükség van a megfelelő tervezésre. Számolni kell azzal az eshetőséggel, hogy a berendezések elromolhatnak, és ha igazán előre akarunk gondolkozni, akkor jó, ha a nagyobb értékű gépekre biztosítást is kötünk.

Vannak ugyanis olyan eszközök és gépek, amiket nem nehéz pótolni, ami egy kis bevétel kieséssel, vagy egy kis kiadás átcsoportosítással megoldható, de vannak olyanok, amiket nem lehet olyan egyszerűen, egyik napról a másikra pótolni.

Ilyen esetekben szolgál mentőövként a biztosítás, hiszen minden hónapban egy viszonylag alacsony összeget fizetünk tartósan, a bebiztosított berendezéseinket pedig máris meg tudjuk javítani a biztosító által fizetett összegből, meghibásodás esetén.

Magánemberként is jó, ha néha a váratlanra is felkészülünk, bebiztosítjuk a vagyontárgyainkat, vagy éppen magunkat. Vannak olyan biztosítások, amik kötelezők, és amiket választhatóan is megköthetünk.

A kötelező biztosítások azért vannak, hogy a leggyakoribb balesetek és károsodások ellen védjenek. Egy közúti baleset, vagy egy lakástűz például nem csak a saját, hanem a környezetünk vagyontárgyaira is kihathat, és ha a károsultak ezt be akarják hajtani rajtunk, sosem tudjuk visszafizetni.

Erre jó a biztosítás, ami nem csak a saját, hanem minden kapcsolódó károsultnak kártérítést fizethet, amennyiben olyat kötünk, ami fedezi a károkat.

Nem csak magánszemélyek, hanem cégek esetében is nagyon fontos a biztosítás. Míg a magánszemélyek biztosítási díjai gyakran nagyon alacsonyak, nekünk, vállalatoknak sokkal magasabb díjakat kell fizetnünk, hiszen a biztosítás a mi esetünkben sokkal nagyobb értéket képvisel.

Nemrég járt le a biztosításunk, de úgy döntöttünk, hogy nem fogjuk egyből megújítani, hanem jobban körülnézünk, milyen lehetőségeink is vannak és milyen árakon érhetők ezek el.

Így kötöttünk ki a pannonsafe irodájában, ahol nem csak magánszemélyeknek, hanem vállalkozásoknak is segítenek megtalálni a tökéletes biztosítást.

Szinte ritkaság számba megy, hogy egy biztosító a lakossági és a vállalati partnereinek is ugyanolyan minőségben és hatékonysággal segíteni tudjon, de a pannonsafenek ez nem akadály. Mindenkinek van egy jó ajánlatuk.

Pontosan tudják, hogy vállalatok esetében mennyi pluszt jelent egy jó biztosítás, hogy nagy összegeket lehet megspórolni azzal, hogy a megfelelő biztosítót választjuk.

A biztosítások piaca viszont olyan széleskörű és speciális tudást igénylő ágazat, amit, ha nem kifejezetten szakértő az ember, nehéz átlátni.

Ahhoz, hogy megtaláljuk a számunkra, a cég számára a legmegfelelőbb biztosítást, nem elég csak az interneten böngészni.

A pannonsafe éppen ezért segít személyesen a vállalatoknak megtalálni a legmegfelelőbb biztosítást, amivel a lehető legtöbbet spórolhatnak amellett, hogy az igényeikből sem kell lejjebb adniuk.

A pannonsafe egy 20 éves múlttal rendelkező cég, így biztosak lehetünk abban, hogy tudják, mit csinálnak, hogy náluk jó kezekben vannak a pénzügyeink. Annak ellenére, hogy a cég már 20 éves, igen fiatalos csapattal dolgoznak, akik a legnaprakészebb tudással és piaci ismeretekkel segítenek a legjobb biztosítás kiválasztásában.

A céggel egyébként egy kollégám révén találkoztam, ő beszélt nekem róluk. Biztos vagyok benne, hogy már korábban is hallottam róluk, de ha az embernek nincsen éppen szüksége egy szolgáltatásra, akkor hajlamos elfelejteni annak a nevét. Így volt ez velem is. Mikor csak tervezgettük a kiadásainkat, szó esett arról, hogy majd ha lejár a biztosításunk, váltanunk kellene. Egy kollégám mondta, hogy itt váltott lakásbiztosítást: pannonsafe.hu/termekek/lakasbiztositas . Ő mondta, hogy nem csak ezzel foglalkozik a cég, hanem vállalatoknak is segítenek. Persze akkor csak annyi volt a dolog, hogy mondtam neki, majd visszatérünk a dologra, ha aktuális lesz.

Amikor pedig valóban esedékes volt a váltás, már csak arra emlékeztem, hogy igen, ez a kollégánk, valamikor beszélt valami biztosítóról.

Meg is kérdeztem, hogy végül is azok után, hogy már huzamosabb ideje van náluk biztosítása, mi a véleménye a pannonsafe-ről.

Készségesen megosztotta velem a tapasztalatait, amik nagyjából egybe is vágtak azzal, amiket az interneten lehetett olvasni a cégről. Korrekt, gyors ügyintézés, ügyfélközpontúság és hatalmas szakértelem jellemzi a éget, a dolgozókat.

Így jutottunk el odáig, hogy a megbeszélt találkozón egy üveg pezsgő mellett átbeszéltük a csapatukkal, hogy milyen lehetőségeink vannak a biztosítások terén, hogyan tudnánk kedvezőbb feltételekhez jutni, és hol kellene megkötni azt az aranyat érő biztosítást.

Azok után, hogy egy igazán kedvező biztosítást köszönhetünk Nekik, én is csak meg tudom erősíteni, amit a legtöbb vélemény is alátámaszt: végtelenül profi és hozzáértő csapatról van szó, akik minden helyzetből kihozzák a legjobbat, mindenkinek tudnak segíteni a megfelelő biztosítás megtalálásában, legyen az lakossági, vagy vállalati ügyfél.

A segítségükkel a korábbinál sokkal kedvezőbb havidíjú biztosítást sikerült kötnünk, így a megmaradt pénzből néhány fejlesztést is tudtunk indítani, ezzel pedig korszerűsödünk és munkahelyként is jobban teljesítünk.

Mindenki azon spórol, amin tud. Nem is tudom, hogy nem sikerült észrevenni, hogy mennyit le lehet faragni a biztosítási díjakból.

Valahogy úgy voltunk vele, hogy biztosításra szükség van, és azon nem szabad spórolni. Pedig a spórolás nem feltétlenül azt jelenti, hogy rosszabb minőségű terméket fogunk kapni, egyszerűen csak sokkal jobb feltételeket és ár-érték arányt jelent.

Nem minden esetben igaz az az általános párhuzam, hogyha valami drágább, akkor az jobb is.

A biztosítások területén legalábbis biztos, hogy nem egyenesen arányos a kettő. Nagyon örülünk neki, hogy erre rávilágított a pannonsafe és remek tanácsokkal láttak el minket a biztosításokkal kapcsolatban.

Így lett sokkal jobb biztosításunk, mint eddig valaha.