Ital kereskedés – ajakápoló

Rettenetesen sokat buliztam az elmúlt években. Eleinte eljártam mindenhova, legyen az szórakozó hely, házibuli, vagy koncert. De rájöttem, hogy mindenhol van valami hiányérzetem. És ez az italfogyasztásra vonatkozó különböző korlátok voltak. Egy szórakozó helyen az ember pénztárcája igen csak hamar kiürül, ha csak nem vigyáz nagyon, de ez szinte lehetetlen, amikor az embert elkapja a gépszíj. Egy házibuliban vendégként vagy azt viszel, amit vittél, vagy pedig bedobod a közösbe, de ki tudja, hogy lesz-e olyan, ami a te ízlésednek is megfelel. Koncerten meg, ha csak nincs valahol „dugi piád” akkor vagy a kígyózó sor és a legjobb hely kiharcolása közül, mindig inkább a helyre utazik az ember, végső soron, azért van ott. Tehát sehogy sem találtam meg a számomra legmegfelelőbb körülményeket. Félreértés ne essék, azért mindenhol jól tudom magam érezni, de hiányzott a saját komfortzónám kialakítása.

De idővel rájöttem. Nekem kell házibulikat és partikat rendeznem. Ott aztán biztos, hogy minden ital és étel, vendégek és hangulat olyan lesz, amilyet én szeretnék, mivel én vagyok a házigazda. Na persze ez nem megy olyan simán, mint az ember azt gondolná, igen is adódtak különböző gondok. Főleg a mennyiség terén. Így aztán különböző italkereskedéseket kerestem fel, hogy a lehető legjutányosabb áron tudjak nagy mennyiségű minőségi italokat beszerezni. Ez a lehető legjobb döntés volt, hiszen így tényleg sikerült megoldanom a dolgokat és már csak a bulizással kellett foglalkozni.

Jó pár buli után feltűnt, hogy egy valami még mindig kényelmetlenséget okoz. Egyszerűen bárhogy is kerestem kutattam, nem tudtam meglelni az okát.

Itt had írjam le, hogy amikor erősen gondolkodóba esek, a számat szoktam rágni (tudom nem éppen gusztusos), ezt csak azért írom le, mert elképesztő, hogy milyen csavar következett ebből.

Szóval hiába gondolkoztam egyszerűen sehogy sem leltem meg az okát a dolognak. Majd hirtelen, egy átmulatott éjszaka után a szokásos „szájrágcsálós” gondolkodási szeánszom közepett fizikailag belém hasított a felismerés. A szám az, ami a komfortérzetemet rontja. Az, hogy totálisan ki van cserepesedve és dehidratálódva az alkoholos italok hatásától. El sem hittem, hogy micsoda nevetséges ok, de ha jobban belegondol az ember abba, hogy néha egy ilyen kis probléma szokta a legnagyobb kényelmetlenséget okozni, megérti, hogy ez igen is fontos tényező.

Miután végre valahára megleltem problémám forrását, úgy döntöttem, hogy teszek értek. Ez nem egy átlagos dolog számomra, de hölgy ismerőseimet elkezdtem kérdezgetni, hogy mégis mit tesznek ajkuk puhaságáért és az ellen, hogy kicserepesedjen, vagy szétrepedjen a szájuk. Többen mondták, hogy a különböző ajak írek szoktak segíteni. Mondtam magamnak – na, ezt se gondoltam volna, hogy ajakír hajtóvadászatot fogok tartani -, de hát kénytelen voltam. Mondanom sem kell ez nem egy sétagalopp egy férfi számára. Annyi féle, színű, típusú, állagú, illatú, dobozú, hatóanyagú, stb. van, hogy örültem, ha egyáltalán a felére emlékeztem annak, amit elmondtak nekem egy egy termékkel kapcsolatban. De végre valahára találtam egy olyan ajakápolót , ami a legjobban nekem való. Semmi cicoma, semmi extravagancia, csak természetes anyagokból készült méhviaszos natúr ajakápoló balzsam. És még az illata is tetszik. Citromos, narancsos illata van, egy kis mandulaolajjal megspékelve. Jól megnéztem a hatóanyagait és tényleg a természetességéről árulkodik, ami tekintve azt, hogy én csak azt szerettem volna, hogy hatásos legyen és gyógyír a bajomra, tényleg remek választás. Egy kevés kókuszolaj kivonatból, Omega-9, telítetlen zsírsavakban gazdag mandulaolajból és B- vitaminból is bővelkedik. Egyszóval nekem tökéletesen megfelelt. A kicserepesedett ajkaimat tökéletesen ápoltnak érzem minden egyes használat után. Használata pedig olyannyira egyszerű, hogy mondanom sem kell. Valamint tárolása praktikus, kis, könnyen hordozható, klasszikus, csavaros tubusban lehet megvásárolni.

ajakápoló

Egy szó, mint száz, sosem gondoltam volna, hogy férfi létemre egy ajak írrel a zsebemben fogok rohangálni és minden rendezett vagy éppen csak résztvevőként élvezett bulira való felkészülés kötelező kellékévé válik nekem egy ajakápoló.