Koktél hozzávalók helyett pelenkát shoppingoltam a weben

Régebben szerettem sokat sürögni-forogni a konyhában, és nemcsak ínycsiklandó ételeket, hanem a menühöz illő koktélokat is sokszor készítettem. Az ételekhez az anyagokat általában a piacról, az italokhoz a hozzávalókat pedig az italnagykerből szereztem be. Szerettem a piacok hangulatát, a sok embert, az illatokat és a szebbnél-szebb színes gyümölcsök-zöldségek kavalkádját, a hangos, alkudozó népeket. Az italnagykerben pedig mindig találtam valami újfajta szirupot, vagy likőrt, amit persze azonnal szerettem volna kipróbálni, és legtöbbször meg is tettem. Minden nagyképűség nélkül: Isteni koktélokat kevertem!

Az első babánk érkezésével persze ezek a szokások megváltoztak és a régi hobbim, a koktélkészítés egy kissé kikopott a családi összejövetelek hozzávalói közül. Bár készítek még néha alkoholmentes változatokat, de már korántsem olyan gyakorisággal vesszük elő a shakert, mint annak előtte.

A koktélkészítés és a régi időtöltések helyét újszülött gyermekünk érkezésével egy sor más, sokkal fontosabb dolog vette át, a szoptatás, altatás kérdései, és persze a pelenkázás. Az ember lánya sok mindent összeolvas amíg várja a trónörökös érkezését, de mégis annyi információ áll rendelkezésre pelenkaügyben, hogy tanácstalanabb a rengeteg információ elolvasása után, mint előtte volt. Én legalábbis így voltam vele. Milyen legyen az a pelenka? Eldobható, mosható? Több helyről kaptam azt a tanácsot, amíg első babámat vártam, hogy nem feltétlen a legismertebb és legdrágább márkák a legjobbak, érdemes kipróbálni a kevésbé elterjedt változatokat is.

Ez több okból is így van: egyrészt ezek árban sokkal inkább elérhetőek, valamint minőségben sokszor éppen olyan jók, mint ismertebb társaik. Pelenkák tanulmányozása során én is elsősorban az internetes keresőre támaszkodtam kiindulási pontként. Ez irányú kutakodásaim során találtam meg a https://www.lord.shop.hu weboldalt. Itt nagyon kedvező árú, számomra ugyan ismeretlen pelenkamárkákat és csomagokat találtam, de ennek ellenére nagyon tetszett, amit láttam.

A webshopban olyan pelenkamárkákat találni, mint a Sleepy, Flowell, BugyN’ Go. A menüben számomra a legegyszerűbb volt a baba korára szűrni, és elégedetten láttam, hogy a legtöbb márkának létezik újszülött, mini, midi és junior méretben is változata. Ezek olyan anyagból készültek, amelyek képesek sok-sok nedvességet felszívni és magukban tartani, de ezzel egyidejűleg vékony kivitelűek, kényelmes viseletet biztosítanak a kisbabának. Külsőleg puha, kellemes pamut borításúak, rugalmas csípőrésszel lettek kialakítva.

Általában mindegyik márkának van nadrágpelenka, bugyipelenka és úszópelenka változata is. Ha nehéz a döntés, vagy tanácstalan az ember, hogy mégis mit válasszon, erre az esetre ott vannak a próbacsomagok. Ezek többféle márkájú és típusú pelenkából és popsitörőből tartalmaznak egy-egy csomaggal, nagyon kedvező áron. Így van lehetőség végig próbálni a különböző típusokat és márkákat. Kísérletezni, hogy melyek is a legjobbak a kisbaba bőrének. A csomagok mindenféle méreteben rendelkezésre állnak, van újszülöttre való, mini, midi, maxi és junior változatuk is. Kiválasztottam hát egy újszülötteknek való Sleepy pelenka próbacsomagot. Minimális összegért 3 különböző típusú nagy csomag pelust és 6 csomag különböző fajtájú törlőkendőt tartalmaz. Ha pedig megvan a megfelelő márka, vagyis kiderül, hogy melyik vált be a legjobban a bébinek, akkor ezekből lehet szetteket is rendelni. A szettek 12 csomagos kiszerelésben vannak. Ez mennyiségre nagyon sokáig elég és az ára így még kedvezőbb.

Láttam még a menüben, hogy van bababolt és gyermekáru menüpont is, kíváncsian néztem, hogy milyen meglepetéseket tartogat még számomra a webáruház.

Itt többek között nemcsak babáknak, de nagyobbacskáknak való kozmetikumokat találtam. Piciknek fürdetők és samponok, babaolajok, hintőporok közül válogathatunk, nagyobbaknak habfürdők, tusfürdők és fürdőpamacsok is rendelkezésre állnak. Ezen felül találtam még bodykat, zoknikat, előkéket, valamint rengetegféle csőrös poharat és kiskanalat is az első falatokhoz. Ezeken kívül iskolás gyerekeknek tanszerek közül is lehet válogatni. Az íróeszközök között vannak színesceruzák, filctollak, szövegkiemelők, de zsírkréta és vízfesték is de nézelődhetünk radírok, füzetek és origami készlet között is akár.

Én most inkább a babáknak való dolgokra fókuszáltam, de láttam a webáruházban tisztítószereket, vitaminokat, étrendkiegészítőket és kozmetikumokat is szép számmal. Az árak rendkívül kedvezőek, a termékpaletta igen széles. Én úgy gondolom, hogy hozzám hasonlóan, aki a https://www.lord.shop.hu oldalon található webáruházban keres, az mindenképpen találni fog. És még valami olyasmi is simán kerülhet a kosárba, amit eredetileg nem akartunk megvásárolni, annyira jók a termékek és kedvezőek az árak.

https://www.lord.shop.hu

A webáruház szépen felépített, kellemes a szemnek, menüje egyszerű, de nagyszerű, könnyen áttekinthető. A termékleírások részletesek, a képek informatívak, minden szükséges információ rendelkezésre áll az adott termékről. Ez főleg akkor hasznos, ha esetleg egy eddig nem is hallottunk még egy termékről, vagy számunkra egy ismeretlen márkáról van szól. Mindig vannak akciók is, amikor még kedvezményesebben vásárolhatunk az egyébként is nagyon kedvező árú termékekből. Többféle fizetési mód közül választhatjuk ki a legmegfelelőbbet. A csomagunkat vagy a Lord Shop saját futárjai, vagy egyéb szolgáltató viszi házhoz, rövid szállítási határidőkkel.

Nekem is megérkezett a csomagom a pelenkákkal néhány napon belül. Éppen nálam volt a barátnőm, amikor csengetett a futár. Kíváncsian bontogattuk a dobozt és közben csak előkerült a shaker. Gyömbérüdítőt, almalevet és cukorszirupot öntöttem bele, kis citromlével és persze sok-sok jéggel megspékelve. Nem maradt belőle egy csepp se!