Az ital kereskedésben tett látogatásom

Egyszer bementem egy ital kereskedésbe, mivel hétvégén bulit szerettem volna szervezni nálunk, és gondoltam, hogy itt nézek először körbe, milyen a választék. Én vagyok az a házi buli szervező, akinél sosem történik semmi baleset, mivel figyelek arra, hogy kiket hívok meg magamhoz és az én barátaim nem abban mérik a szórakozás mértékét, hogy ki mennyit fogyaszt, vagy mekkora őrültséget csinál. Egy buli szóljon a szórakozásról, táncolásról, és arról, hogy mindenki jól érzi magát. Persze tőlem másnap senki nem tud úgy hazamenni, hogy ne kellene megfognia a seprűt, vagy a porszívót, mindenkit befogok a takarításra, ami zene és jó társaság mellett szintén egy jó kis szórakozás.

Szóval bementem az ital kereskedésbe, és nem hittem el, amit láttam. Három 18 éven aluli kissrác válogatott az italok között, és nem ám kólát vettek, így nem csoda, hogy meglepődtem. Nem igazán érdekel, hogy más mit csinál, nem szólok bele, de azért ez meglepett. Mindegyiken látszott, hogy körülbelül most kezdhették nemrég a gimnáziumot. És az eladó simán kiszolgálta őket, anélkül, hogy elkérte volna az irataikat. Nem adom az álszentet, tudom, hogy a fiatalok miket szoktak csinálni, de éppen ezért nem értem, hogy hogy lehet, hogy ezek a srácok elhagyhatták a boltot annyi mennyiségű termékkel, amitől aztán estére fejen állva pöröghetnek?

Hál istennek az én kisöcsém nem ilyen, éppen ezért el merem vinni magammal, ha megyünk valahova a barátaimmal. Igaz, az én öcsém 17 éves, kinéz körülbelül 22 évesnek, de ettől függetlenül ezzel nem él vissza, ráadásul ő is tisztában van vele, hogy nem érdemes hülyét csinálnia magából, csak azért, hogy a többiek menőnek higgyék.

Éppen ezért most hétvégén közösen megyünk egy koncertre, és megígérte, hogy táncol majd velem egyet. Kíváncsi leszek!